Your natural way to beauty

H ιστορία μας

Η Jurlique γεννήθηκε στους εμβληματικούς λόφους της Αδελαΐδας στη Νότια Αυστραλία. Αξιοποιούμε τη δύναμη της φύσης από τον σπόρο έως την επαφή με την επιδερμίδα, ξεπερνώντας τις προσδοκίες για τις δυνατότητες που υπάρχουν αναφορικά με τη φυσική φροντίδα της επιδερμίδας.

Τα βότανα, που χαρακτηρίζουν το brand μας, καλλιεργούνται στους παρθένους λόφους της Νότιας Αυστραλίας με οργανικές, φυσικές μεθόδους. Μία μοναδική διαδικασία 3 βημάτων χρησιμοποιείται για να απελευθερωθούν και να αξιοποιηθούν τα απαραίτητα έλαια και οι θρεπτικές ουσίες τους. Η προέλευση των βοτάνων μας και η φροντίδα που τους προσφέρουμε, μας επιτρέπουν να εξασφαλίσουμε την αγνότητα και την αποτελεσματικότητά τους.

«Δεν είναι μόνο τα μοναδικά συστατικά που χρησιμοποιούμε, αλλά και τα απίστευτα αποτελέσματα που χαρίζουν στην επιδερμίδα» Andrea Martens, Chief Brand Officer της Jurlique

 

Oι ιδρυτές μας

Η πορεία μας ξεκίνησε τη δεκαετία του ’80 από τους ιδρυτές μας Ulrike και Jurgen Klein. Η Ulrike, βοτανολόγος, εξειδικευμένη στην καλλιέργεια  θεραπευτικών βοτάνων. Ο Jurgen, βιοχημικός και ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από κάθε πρωτότυπη φόρμουλα της Jurlique.  Και οι δύο αποφασισμένοι να αξιοποιήσουν τη βαθιά γνώση της βοτανικής και της βιοχημείας για να ξεκλειδώσουν τις θεραπευτικές δυνάμεις της φύσης.  Είχαν την ισχυρή πεποίθηση πως κανένα προϊόν που δημιουργείται αποκλειστικά σε ένα εργαστήριο δεν θα μπορούσε να έχει την ίδια δύναμη με ένα αγνό βοτανικό στοιχείο. Η δέσμευση για την αγνότητα των προϊόντων αποτέλεσε την βασική αρχή για την εξέλιξη και ανάπτυξη της Jurlique.

 

To αγρόκτημα της Jurlique

Στη φάρμα μας τα φυτά χαίρουν ιδιαίτερης φροντίδας.

Οι ιδρυτές της Jurlique έψαξαν σε όλο τον κόσμο για την πιο εύφορη, αγνή γη για να δημιουργήσουν  το αγρόκτημα  της Jurlique και τη  βρήκαν στους λόφους της Αδελαΐδας. Σήμερα, αυτό το παρθένο περιβάλλον αποτελεί σπίτι για μία μεγάλη ποικιλία φυτών και βοτάνων, τα οποία προσφέρουν τη φυσική τους δύναμη για τη δημιουργία των μοναδικών προϊόντων της  Jurlique. Ως η μόνη Αυστραλιανή μάρκα καλλυντικών με πιστοποημένα βιοδυναμικά προϊόντα από τον οργανισμό NASAA (Εθνική Ένωση της Αειφόρου Γεωργίας) δεσμευόμαστε για την αγνότητα και την  αποτελεσματικότητα των προϊόντων μας, ακολουθώντας αυστηρά τις αρχές της οργανικής και βιοδυναμικής καλλιέργειας. Τα βότανά μας καλλιεργούνται αποκλειστικά στο βιολογικό μας αγρόκτημα στους λόφους της Νότιας Αυστραλίας και συλλέγονται με το χέρι όταν βρίσκονται στην ακμή τους, για να χαρίσουν προστασία και απαλότητα στην επιδερμίδα σας.

Όλα όσα κάνουμε υποστηρίζουν την υγεία και τη ζωτικότητα του αγροκτήματος και συμβάλλουν στην ευφορία της γης μας. Σημασία για εμάς έχει τα φυτά να αναπτύσσονται σε έδαφος απαλλαγμένο από συνθετικά χημικά λιπάσματα ή άλλες τεχνικές.

 

H εξειδίκευσή μας

Εξειδικευόμαστε στη μελέτη της Φύσης! Στη Jurlique λειτουργούσαμε πάντα με βασική επιδίωξη την κατάκτηση του εφικτού. Εξερευνώντας και δοκιμάζοντας το πεδίο της φυσικής φροντίδας της επιδερμίδας. Για περισσότερα από 30 έτη, στο αγρόκτημά μας στους παρθένους λόφους της Αδελαΐδας, κάθε συστατικό έχει εξετασθεί προσεκτικά και συλλεχθεί στην πιο ισχυρή του κατάσταση. Στη συνέχεια συνδυάζεται με τις μοναδικές φυσικές μας φόρμουλες. Αυτή η μοναδική φιλοσοφία από τον σπόρο κατευθείαν στην επαφή με την επιδερμίδα, αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της αποτελεσματικότητας των προϊόντων μας. Κάθε εποχή οι σπόροι από τα πιο ισχυρά βότανά μας συλλέγονται και αναφυτεύονται για να δημιουργηθούν ανώτερης ποιότητας καλλιέργειες το επόμενο έτος. Φροντίζουμε και συλλέγουμε τα βότανά μας με το χέρι και στη συνέχεια αποξηραίνονται πριν ξεκινήσει η αποκλειστική διαδικασία εκχύλισης τριών βημάτων.

Τα προϊόντα Jurlique έχουν διαφορετική αίσθηση από τα υπόλοιπα. Ταιριάζουν φυσικά με το δέρμα σας! Στη Jurlique “ενώνουμε” τη φύση με την επιστήμη και φέρνουμε την επανάσταση στη φυσική φροντίδα της επιδερμίδας.

 

Επικοινωνία

Distribrands LTD

Λ.Λαυρίου 83

Γλυκά Νερά, ΤΚ 15354

τηλ: 2108067190

Σχετικά με την Jurlique

Η Εταιρία

Αποστολή – Δέσμευση

Η Φάρμα της Jurlique

copyright 2019, Jurlique | Design & Development by: Concept Communication Strategies